Keukenmanagement

Mijn door jarenlange ervaring, kennis en expertise, is inzetbaar voor bedrijven in horeca en Retail, die ondersteuning zoeken bij:

•    Nieuw- en verbouw van keukens en productieruimtes.
•    Opstart nieuwe Horeca en Retail.
•    Begeleiding en coaching keukenteam, opbouw van een krachtig en gebalanceerd team.
•    Bewaking Foodcost en inkoop door gebruik te maken van mijn uitgebreide netwerk.
•    Functieprofielen opstellen en sollicitatiebegeleiding en selectie vakkundig personeel.
•    Hoger rendement door efficiënt werken, door efficiëntere inkoop en afspraken.
•    HACCP begeleiding en - training, implementeren hygiënecode.
•    Ondersteuning bij het maken en handhaven schoonmaakplannen.
•    Keukenmanagement en menu engineering.
•    Maken van correcte recepturen met een goede kostprijsberekening.
•    Praktische inzet in Horeca, Catering en Retail als interim chef-kok en manager.
•    Productontwikkeling.

Neem contact met mij op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.