Mijn door jarenlange ervaring, kennis en expertise, is inzetbaar voor bedrijven in horeca en Retail, die ondersteuning zoeken bij:
• Nieuw- en verbouw van keukens en productieruimtes.
• Opstart nieuwe Horeca en Retail.
• Begeleiding en coaching keukenteam, opbouw van een krachtig en gebalanceerd team.
• Bewaking Foodcost en inkoop door gebruik te maken van mijn uitgebreide netwerk.
• Functieprofielen opstellen en sollicitatiebegeleiding en selectie vakkundig personeel.
• Hoger rendement door efficiënt werken, door efficiëntere inkoop en afspraken.
• HACCP begeleiding en - training, implementeren hygiënecode.
• Ondersteuning bij het maken en handhaven schoonmaakplannen.
• Keukenmanagement en menu engineering.
• Maken van correcte recepturen met een goede kostprijsberekening.
• Praktische inzet in Horeca, Catering en Retail als interim chef-kok en manager.
• Productontwikkeling.
Neem contact met mij op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.